Iransk kebab med hakket kød
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Iran Indsendt af : sabrina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 36589 gange,
og udskrevet 635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (48 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-13 11:57:19 super god opskrift! smagte super godt peer - 2011-03-23 17:39:45 Prøv at komme bassilikum og hvidløg i farsen også,det er godt. mona - 2010-01-09 11:46:31 tak for opskriften :) glæder mig til at komme igang manijeh - 2007-09-04 11:53:00 tTusind tak for opskrift på dansk, der vi kan vise til vores danske vennder. Held og lykke med din indsats |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne