Pastagrantin med røget medister

Pastagrantin med røget medister, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.pasta
300 g.røget medister
 olie
1 hønsebouillonterning
1 ds.hakkede tomater
1 pastinak
1 stilkbladsilleri
1 fedpresset hvidløg
1 løg
4 dl.ost med smag
 
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skær pølsen i cm tykke stave og svits dem hurtigt i ganske lidt fedt stof. Hæld tomaterne op i en gryde og rør terningen i. Rens grønsagerne, pastinakken skal rives groft og bladsellerien skæres i strimler. Pil og hak løget. Læg grønsagerne i gryden sammen med hvidløg. Rør rundt og lad sausen simre i ca. 15 min.

Læg pølse og pasta i et fad i et lavt ild fast fad og dordel saucen over. Drys med lidt revet ost imellem lagene. Drys med rigeligt ost oven på. Stil fadet i ovnen ved 225 grader til retten er gemmenvarm og den er gylden på toppen.

Server med grøn salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 19763 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu