Pastagrantin med røget medister
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skær pølsen i cm tykke stave og svits dem hurtigt i ganske lidt fedt stof. Hæld tomaterne op i en gryde og rør terningen i. Rens grønsagerne, pastinakken skal rives groft og bladsellerien skæres i strimler. Pil og hak løget. Læg grønsagerne i gryden sammen med hvidløg. Rør rundt og lad sausen simre i ca. 15 min.
Læg pølse og pasta i et fad i et lavt ild fast fad og dordel saucen over. Drys med lidt revet ost imellem lagene. Drys med rigeligt ost oven på. Stil fadet i ovnen ved 225 grader til retten er gemmenvarm og den er gylden på toppen. Server med grøn salat til. |
|
Opskriften er vist 19763 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne