Medisterpølse med marinerede jordskokker og sennep
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : Red : |
|
|
Smelt lidt smør på en stor pande og gennemsteg pølsen ved ikke for høj varme. Den skal have ca. 35 minutter i alt. Vend den af og til. Drys med salt og peber. Skræl jordskokkerne og del dem i halve eller kvarte. Kog dem møre i saltet vand, de skal kun have ca. 8 minutter. Pisk en dressing af de nævnte ingredienser og hæld den over de varme jordskokker. Salaten kan serveres både lun og kold. Rør creme fraichen sammen med sennep, salt og peber, og server den sammen med pølsen og salaten. Giv evt. ristet rugbrød til, hvis I er meget sultne.
|
|
Opskriften er vist 16629 gange,
og udskrevet 508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer allan - 2019-01-15 09:00:28 Så simpel og så god! Meget fin kombination. HUSK endelig groft rugbrød. Jeg bruger en GranFruttato eller Delicato olivenolie for ikke at få for meget oliesmag. Desuden bruger jeg Condimento ... Bianco (hvid balsamico), som giver en meget mere delikat syresmag. I sennep bruger jeg 2/3 af en god stærk jysk sennep(Arffmann) og 1/3 sød sennep. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne