Medister med karryfrakke
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog pølsen og rist den gylden på begge sider.
Hak løg og rist dem på panden til de bliver bløde og tilsæt karryen. Denne pasta smøres på medisterpølsen og serveres med et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 90617 gange,
og udskrevet 915 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Marie-Dina - 2012-03-06 10:39:49 Jeg blev først opmærksom på at nogle koger en medister, da jeg skulle lave medister hos min svigermor, som påpegede at jeg skulle koge den først, da jeg ville ligge den på panden rå. HVORFOR??? spurgte jeg, så koger jeg da kraften ud af den. hvorpå nej nej, men så har vi til sovsen. Hvis man ikke kager kraften ud af medisten, må kogevandet jo være ret kedeligt, og hvorfor så bruge det til sovs??? Simone - 2011-09-07 19:24:57 Rigtig dejlig måde at lave medister på, et ekstra plus er hvis man lige laver lidt kartoffelmos med gulerødder, smør og mælk, og lægger mosen under medisteren :) lyrass - 2010-11-01 12:15:10 Jeg koger altid en medister før stegning i vand, så det dækker, fordi det giver en god sky med masser af smag til den tilhørende sovs ... Men hvis der ikke skal laves sovs, kan det da være helt ligegyldigt! Louise - 2009-11-10 17:29:47 Jeg er enig med dig Inger - det her jeg heller ALDRIG gjort, og dette har jeg efter mim mor, som heller aldrig gjode det! Så det er et godt tip til at spare tid. Inger - 2009-09-28 12:52:23 I alle opskrifter med medisterpølse står, at man skal koge pølsen først - hvorfor er det nødvendigt. Jeg steger altid pølsen ca. 10 min. på hver side - og så er den gennemstegt, men absolut ikke tør! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne