Medistergryde
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Prik pølsen nogle steder med en nål. Læg den i en gryde. Hæld vandet på og kog pølsen ved svag varme i ca. 10 min. uden låg, skummes.
Tag pølsen op. Læg grønsager skåret i skiver og krydderier i gryden. Dæk gryden med låg og lad retten koge ganske småt i pølsesuppen, indtil alle grønsagerne er møre ca. 30 minutter. Skær pølsen i skiver og læg den tilbage i gryden og lad den koge med i 5 minutter. Drys rigeligt persille på lige før serveringen. Server med rugbrød og sennep. |
|
Opskriften er vist 34442 gange,
og udskrevet 521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-16 17:22:01 ingen allehånde. tilsat chilli, persillerod og løg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne