Caribisk Kyllingefrikassé
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Oprindelsesland : Caribien Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingen i lår og overlår og fjern skindet. Rør en marinade af appelsin- og limesaft med hvidløg, chili, sort peber og 1 1/2 tsk salt. Vend kødet i marinaden og lad det trække mindst et par timer ved stuetemperatur eller 6-8 timer i køleskabet. Dup kyllingestykkerne tørre, gem marinaden. Steg kyllingestykkerne i olien i en stor stegegryde til de er pænt gyldne på alle sider. Tag dem op og tilsæt løg, peberfrugt og bladselleri og sauter grønsagerne til løgene er klare. Vend kartofler og tomater i og lad det småkoge 5 min. Tilsæt vin, timian, laurbær, appelsinskal, kapers, oliven og rosiner. Læg kyllingestykker ovenpå, hæld marinaden over og lad retten simre under låg til kyllingestykker og kartofler er møre, ca. 35 min. Smag til med salt, peber og evt. frisk appelsin- eller limesaft og lidt rørsukker.
Server med masser af persille.
|
|
Opskriften er vist 23328 gange,
og udskrevet 442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli - 2011-03-09 12:19:39 Det lyder lækkert.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne