Romanoff Kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Kog kartoflerne med skræl og pil dem.
Køl kartoflerne af og riv dem på den grove side af et råkostjern.
Bland de revne kartofler med 200 g. cheddarost i en stor skål.
Rør cremefraichen i sammen med det hakkede løg, salt og peber.
Fordel blandingen i et velsmurt fad, drys med lidt paprika og resten af osten. Sæt fadet i køleskabet natten over, så bliver smagen bedst. Retten sættes i ovnen ved 180 grader C i 35-45 minutter. |
|
Opskriften er vist 33820 gange,
og udskrevet 694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2020-10-24 11:45:13 Passer også glimrende til andebryst sammen med mango anonym - 2010-12-30 03:17:13 Jeg elsker de Romanov kartofler, min mor lavede det til mig første gang, og de er bare mums, skal lave dem her nyarsaften til 2 kg oksemørbrad mums :D anonym - 2010-12-29 22:03:20 Alletiders lækre kartoffelret. Har kendt den i flere år og bliver aldrig træt af den, Den passer perfekt til f.eks nytårs oksemørbraden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne