Troldehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Tænd for ovnen og sæt den på 225o.
Læg margarinen i en skål og hak den i stykker med en grydeske. Kom også mel, sukker, salt og bagepulver i skålen, og gnub det hele sammen med hænderne, så det kommer til at ligne reven ost.
Hæld mælken i skålen og ælt dejen sammen. Del dejen i 2 lige store stykker og tril hver del til en kugle.
Tag en kagerulle og rul kuglerne ud til tynde, flade pandekager på tykkelse med en 5 krone.
Med en kniv skal du med 4 snit på tværs dele pandekagen i 8 trekantede stykker. Læg en halv pølse - eller en klat syltetøj i den brede ende af hvert af de trekantede stykker.
Rul trekanterne fra den brede ende og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bøj enderne lidt, så de ligner horn.
Hæld mælk i en kop og pensl hornene med en bagepensel.
Sæt bagepladen i ovnens øverste ribbe og bag troldehornene i 10 minutter.
Tips: Prøv at finde andre ting end pølse og syltetøj til at komme i hornene. - Det kan f.eks. være remonce, som du rører sammen af 2 tsk. sukker og 1 tsk. mandelessens pr. horn - eller marcipan. |
|
Opskriften er vist 21965 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-21 16:41:32 jeg kom til at putte for meget salt i så de er ikk så gode men jeg tror hvis jeg ikk havde puttet så meget salt i så ville de totalt gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne