Kogt hornfisk i mild hvidløgscreme
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Start med at lave aïolien. Pres hvidløgene, kom æggeblommen i og tilsæt salt. Det piskes godt sammen, olien tilsættes lidt efter lidt, på samme måde som til mayonnaise. Krydr til sidst aïolien med citronsaft, salt og peber.
Hornfiskene renses og skæres i passende portionsstykker. Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Fenniklen skæres på langs. Fiskefonden bringes i kog. Gulerødder og kartofler koges i bouillonen, efter 10 minutter kogning tilsættes porre og fennikel. Lad det koge yderligere 5 minutter. Derefter lægges hornfisken i, lad det hele koge færdig i ca. 10 min. Kom Aïolien i en skål, spæd lidt af den varme bouillon i, det skal ske under kraftig omrøring. Aïolien skal legere bouillonen. Kom grønsager og fisk i en varm skål eller suppeterrin. Tilsæt den legerede bouillon til resten af bouillonen, pas på, nu må bouillonen ikke koge, den vil så skille. Den hakkede persille og de udstenede sorte oliven tilsættes. Smag cremen til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 8672 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne