Hjemmelavet fiskeboullion/fond
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Fiskebenene hugges i mindre stykker og svitses blidt i gryden med grøntsagerne. Vin tilsættes og gives et opkog.
Vand tilsættes til det dækker, bringes i kog og simrer i 20 eller højst 30 min. Fiskefond må ikke koge længere, idet man risikerer at trække bitterstof ud af fiskebenene. Sies, koges ned til ca 1/3 og smages til Tips: Hvis man ikke kan skaffe fennikel, kan man til sidst krydre med lidt stødt fennikel. Bemærk også, at den saft eller suppe man får, når man damper friske muslinger, er et fremragende tilskud til en fiskefond. Så hvis man det ikke bruges til den muslingeret, man er ved at tilberede, betaler det sig godt at si og gemme suppen i fryseren til en anden gang. |
|
Opskriften er vist 13521 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne