Rød krydret marinade
Indsendt : Red : |
|
|
Er du til det helt stærke, så justeres det med Tabascoen. Men pas på. Det kan ødelægge både smagsløg og smag i det du grillér.
Bland alle ingredienser til en tyk grød og smør det ud over alt på kødet. Ind i hver eneste lille kringelkrog, sa smagsstofferne rigtig kan "satte sig". Lad kødet trække (marinere) fra 1 til 12 timer, i et lerfad, tildækket i køleskabet. Marinaden er særdeles velegnet til fjarkræ og kødfulde spareribs. Udbenede, kornfede kyllinge overlår med skind er bare guf. Selv ved gennemstegning, er denne del af kyllingen den mest saftige og kødfulde. Kan også bruges til ovnstegte kød-og fjerkræudskæringer. |
|
Opskriften er vist 16612 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kewin - 2012-02-21 16:18:21 Fantastisk marinade, den er perfekt til ovnstegt eller grillet kylling. Dog behøver den ikke være på i mindst 1 time. Ellers tak for opskriften. ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne