Sirupsboller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i lidt lunken mælk. Smelt margarinen, hæld resten af mælken og sirup i. Hæld dette i et stort æltefad, tilsæt mel og arbejd dejen. Sættes til hæving i ca. 1 time.
Læg dejen på et meldrysset bord og tril dejen ud til boller. Det blir 25 - 30 stk. Sættes på plade og efterhæver. Steges ved 250 grader C i ca. 15 - 20 minutter. Bollene smager godt med smør og gedeost. |
|
Opskriften er vist 9857 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne