Legeret løgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Hak løgene fint og svits dem i smørret, til de er klare. Spæd med mælk. Drys med salt og peber samt lidt reven muskatnød.
Pisk æggeblommerne i en skål med 2 spsk. suppe. Tag gryden af varmen og pisk æggene i. Varm suppen op, MEN den må IKKE koge. Serveres dertil ristede franskbrødsterninger eller flutes. |
|
Opskriften er vist 19018 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne