Banan Chantilly
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : |
|
|
På langs af bananen skæres et låg og
kødet tages ud. Skralden stryges med
abrikospuré.
Bananen skæres i passende stykker og
lægges tilbage i skralden. Til sidst pyntes
med desserten med flødeskum smagt til
med vanillesukker.
Pynt efter behag.
|
|
Opskriften er vist 14330 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne