Indisk Pakora
Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Skær løgene i lange strimler, skræl og
skær kartoflerne i runde skiver (ca 1/2
cm. tykke). Spinaten skal vaskes i koldt
vand. Hvidløg, ingefær og chili skal
rives. Alle tingene kommes i en stor
skål. Tilsæt 250 g. kikærtemel og spinat.
Tilsæt koldt vand i den store skål til
blandingen bliver tyk som pandekagedej.
Kom derefter salt i og rør godt og
grundigt rundt. Hæld olien i en gryde
og varm den op til 200-300 grader.
Form små kugler af farsen og kom dem
i gryden. Når de er brune er de færdige.
|
|
Opskriften er vist 30496 gange,
og udskrevet 505 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2015-09-17 19:42:05 Mangler flere krydderier og mere af det.. Men de er fantastiske :-)! Den bedste til at lave den:-) - 2011-07-22 10:36:00 Nej synes ikke godt om denne opskrift , vi er rigtige gode til at lave dem i vores hjemland . - Farsen er ikke så god efter vores mening :-) hvis farsen ikke hænger sammen så kom lidt mere kikærtemel i ! Så bliver farsen fast og god. Jasmin - 2011-06-14 16:48:15 Svar til Helle P. Nej, det skal ikke være kogte kartofler. Helle P - 2011-05-23 14:30:16 Skal det være kogte kartofler man skærer? anonym - 2009-02-27 21:21:46 Skær kartoflerne lidt ud så de ikke er så store - så hænger farsen bedre sammen :) Super opskrift ! sus.m - 2008-08-13 21:50:34 Dette smagte herligt! Kan også spises kolde i madpakken, synes familien. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne