Indisk Pakora

Indisk Pakora, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
1 l.majsolie
2 store løg
4 store kartofler
4 grønne chili
10 g.ingefær
10 g.hvidløg
100 g.spinat
250 g.kikærtemel
 salt
 
Opskrift:
Skær løgene i lange strimler, skræl og skær kartoflerne i runde skiver (ca 1/2 cm. tykke). Spinaten skal vaskes i koldt vand. Hvidløg, ingefær og chili skal rives. Alle tingene kommes i en stor skål. Tilsæt 250 g. kikærtemel og spinat. Tilsæt koldt vand i den store skål til blandingen bliver tyk som pandekagedej. Kom derefter salt i og rør godt og grundigt rundt. Hæld olien i en gryde og varm den op til 200-300 grader. Form små kugler af farsen og kom dem i gryden. Når de er brune er de færdige.





karakterer:
Opskriften er vist 30497 gange,
og udskrevet 505 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-09-17 19:42:05
Mangler flere krydderier og mere af det.. Men de er fantastiske :-)!

  -   2011-07-22 10:36:00
Nej synes ikke godt om denne opskrift , vi er rigtige gode til at lave dem i vores hjemland . - Farsen er ikke så god efter vores mening :-) hvis farsen ikke hænger sammen så kom lidt mere kikærtemel i ! Så bliver farsen fast og god.

  -   2011-06-14 16:48:15
Svar til Helle P. Nej, det skal ikke være kogte kartofler.

  -   2011-05-23 14:30:16
Skal det være kogte kartofler man skærer?

  -   2009-02-27 21:21:46
Skær kartoflerne lidt ud så de ikke er så store - så hænger farsen bedre sammen :) Super opskrift !

  -   2008-08-13 21:50:34
Dette smagte herligt! Kan også spises kolde i madpakken, synes familien.