Kima
Hovedingrediens : Oksekød - Lammelever Oprindelsesland : Pakistan Indsendt : |
|
|
Kom kød, løg, hvidløg, sød chilipulver,
salt, gurkemeje og olie på en pande
med 250 ml. vand. Lad det koge i ca. 20
min. Når vandet er kogt væk, kommes
tomat og ingefær i. Skal derefter omrøres
i ca. 10-15 min.
Kom til sidst sort peber og kommen
ovenpå.
Kan serveres med pitabrød og salat.
|
|
Opskriften er vist 21992 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (32 stemmer) |
|
Kommentarer rigmor jessen - 2019-12-15 20:56:05 hvor er lammeleveren blevet af? Alia - 2008-09-11 16:52:39 En anden måde man kan lave kima på, er ved at brune løg og hvidløg i en grydeske olie. Kom derefter tomat og kryderier i og lad det koge i 10 min. Til sidste tilsættes kødet og det hele simre under svag varme i ca. 1 time til kødet er blankt. Således sikrer man at kødet er gennemstegt, og jo længere kødet får lov at simre under låg jo bedre smager det:-) Miiq - 2008-01-02 14:28:36 det smager fantastisk godt .. I skal bare prøve retten !! Jeg anbefaler det xD Pakistansk mad smager himmelsk !! Kainat - 2007-05-31 11:17:38 jaa det smager så godt anonym - 2007-02-12 18:15:42 DET SMAGER GODT !!! SARA - 2005-01-01 01:01:01 DET SMAGER FANTASTISK |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne