Kylling Karahi

Kylling Karahi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Arabien

ArabienIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.kylling
350 g.løg i skiver
150 g.hakket hvidløg
100 g.ingefær
300 g.hakket tomat
2 tsk.chili pulver (sød)
1 tsk.salt
0.25 tsk.gurkemeje
2.5 dl.olie
1 bdt.koriander
5 grøn chili
 
Opskrift:
Løg og hvidløg skal steges i olie. Når de bliver brune tilsættes kylling, sød chili, salt og gurkemeje. Skal omrøres konstant i 15 min. Kom derefter tomat og ingefær i og kog indtil olien skiller. Kan dekoreres med koriander og grøn chili. Serveres med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 28908 gange,
og udskrevet 543 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-06 15:17:46
Kylling karahi er ikke arabisk men PAKISTANSK..

  -   2010-03-24 08:23:11
Hvilken slags kylling er der tale om?? Kyllingbryst??