Kartoffelpure med hvidløg

Kartoffelpure med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
6 mellemstoremelede kartofler
4 fedhvidløg
50 g.mandler eller valnødder
1 dl.olivenolie
1-2 tsk.eddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hvidløgsfedene pilles og halveres. Mandlerne eller valnødderne males groft.

Kartoflerne vaskes og koges i 25 – 30 min under låg. Når kartoflerne er kog, pilles og moses de.

De mosede kartofler blandes med hvidløg, mandler eller valnødder og røres godt sammen med en håndmixer. Olie og eddike tilsættes lidt efter lidt under stadig omrøring. Til sidst smages mosen til med salt og peber.

Mosen skal have konsistens som en pureagtig creme.

Hæld mosen i ovnfast fad, og lad dem bage i en forvarmet ovn ved 225 grader i 25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 19235 gange,
og udskrevet 302 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu