Kartoffelpure med hvidløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Hvidløgsfedene pilles og halveres.
Mandlerne eller valnødderne males groft.
Kartoflerne vaskes og koges i 25 – 30 min under låg. Når kartoflerne er kog, pilles og moses de. De mosede kartofler blandes med hvidløg, mandler eller valnødder og røres godt sammen med en håndmixer. Olie og eddike tilsættes lidt efter lidt under stadig omrøring. Til sidst smages mosen til med salt og peber. Mosen skal have konsistens som en pureagtig creme. Hæld mosen i ovnfast fad, og lad dem bage i en forvarmet ovn ved 225 grader i 25 min. |
|
Opskriften er vist 19235 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne