Beriani
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Irak Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 84305 gange,
og udskrevet 1234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (91 stemmer) |
|
Kommentarer Nour - 2010-08-09 20:10:29 hvis man ikke spiser det med æg så smager det squ ik så godt! i baghdad spiser vi det hele tiden med æg!!!! svenne - 2010-06-09 21:39:14 jeg er sikker på det her kan blive godt, men jeg kunne godt have brugt en mere udførelig fremgangsmåde... derfor får den ikke nhelt top karakter anonym - 2010-06-09 21:35:55 ok... mandler skal ikke steges i særlig lang tid... og jeg vil foreslå man steger mandler kartofler og rosiner i hver deres omgang olie... ellers bliver det noget lort... 3 min til både mandler og rosiner... ellers bliver det helt sort og.. trust me... jeg har lige prøvet.. det duftede nu meget godt. Rosiner hæver.. det ret fedt. anonym - 2010-06-09 19:48:17 Nu er jeg pæredansk... hvor mange stykker skal man skære kyllingen i? hvor mange grader skal ovenen være og hvor længe skal kyllingen have... Jeg glæder mig til at prøve det. Sofie - 2010-03-30 18:44:44 jeg har ikke lavet den endnu, men det skal jeg til, men jeg er lidt forvirret hvor meget olie skal man bruge?! Rikke - 2010-03-30 18:32:36 numnum, den smager rigtigt godt, 10 fra mig af. Per - 2009-03-31 15:24:54 Vi brugte ca. 5 dl. olie, det var ok selvom det ikke dækkede helt. Masyo - 2008-09-19 14:24:42 fik det her til en mindegudstjeneste ved min bedste venindes far(de er fra irak)og det smagte virkelig godt!! :'D dina - 2008-08-02 23:42:35 jeg er fra irak og der mange i irak der spiser men ikke med æg det er kun i indien man spiser det Zainab - 2008-01-22 19:03:06 hej alle sammen det en rigtig dejlig mad men vi bruger ikke æg jeg kommer fra irak fra hovedstaden Nauras - 2007-10-17 11:27:23 hej alle jeg er irakker og når jeg laver Beriani der hjemme laver jeg den uden æg det sådan vi fra hovdestaden gøre det giver den en stærker smag så syntes bare lige i sku vide det jeg er gammel kok Ghada - 2007-05-22 20:57:11 perfekt, jeg elsker det. kenneth - 2005-01-01 01:01:01 jo-jo, egg byriani spiste jeg flere gange i indien - omend det aldrig er lykkedes at finde det andre steder, endsige at få nogle (feks indere!)til at "indrømme" at der findes noget sådan! Rita - 2005-01-01 01:01:01 jeh har aldrig hørt at man bruger æg til Beriani :( malak - 2005-01-01 01:01:01 min mand som er fra irak syntes det næsten smagte lige så godt som hans mors beriani det er nok den største ros mad kan få... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne