Srilankansk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Sri Lanka Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien på panden og kom løg,
hvidløg, ingefær i og svits det hele i 3
minutter. Kom turmarik, chili, koriander
og kommenpulver i og svits det hele
i yderligere 2 minutter. Kom kyllingestykkerne
i og det hele svitses i ca. 4
minutter inden salt, tomat puré og
kanel kommes i. Bland det hele sammen
og skru ned for varmen og læg låg på.
Lad det simre i ca. 25 minutter. Husk at
røre i gryden af og til. Kom kokosmælk
i og lad det simre i ca. 15 minutter mere
uden låg. Serveres med løse ris og gulerodssalat
til.
Gulerodssalat:
Det hele blandes sammen og pyntes
med frisk hakket persille.
Serveres som tilbehør til grillmad eller
Srilankansk kylling med ris.
Husk at man skal blande salt og yoghurt
lige inden servering, da det ellers vil
danne meget væske !!
|
|
Opskriften er vist 16880 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer smor - 2011-11-09 14:26:38 Der står turmarik i opskriften og ikke i ingridienserne....mon det er gurkemejen ? Dingenot - 2008-05-16 19:50:14 Det er en hammergod ret. Den smager superb og kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne