Karahi gryde
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Pakistan Indsendt : |
|
|
Hak løg og hvidløg og bland alle ingredienser
med undtagelse af olie/margarine
og kød sammen. Læg derefter kødet
i lagen og sæt det i køleskabet i 2-3
timer.
Brun margarine i en gryde og kom
kødet i og lad det simre i ca. 1 time.
Server med ris eller salat samt brød.
|
|
Opskriften er vist 25230 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (42 stemmer) |
|
Kommentarer sss - 2008-11-27 12:52:26 haha.. skulle det være pakistansk mad?? hvor er tomaterne? og vi bruger aldrig karry i vores retter.. anonym - 2008-09-16 11:59:03 jeg har prøvet den , smager rigtig godt. Ayfer Celik - 2008-08-01 14:50:06 Der skal godt nok mange hvidløg og løg i .. men det smager jo også godt !! paki - 2007-01-02 15:25:58 super dejlig og smager vidunderligt Mette - 2005-01-01 01:01:01 Hold da op, det er super lækkert MUMS ta - 2005-01-01 01:01:01 Mangler der ikke nogle krydderier, som chili f.eks. i snyder lidt med de opskrifter.. 8 - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil brændende gerne lære denne opskrift men det er for kort . Nadia - 2005-01-01 01:01:01 smager godt anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtigt godt, man kan også komme tomater i (ikke ds tomater) smager irgtigt godt med pakistanske chapati |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne