Karahi gryde

Karahi gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Pakistan

PakistanIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.lammekød
3 spsk.olie eller margarine
3 løg
1 ingefær
12 fedhvidløg
1 tsk.salt
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.garam masala
1 kopyoghurt naturel
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg og bland alle ingredienser med undtagelse af olie/margarine og kød sammen. Læg derefter kødet i lagen og sæt det i køleskabet i 2-3 timer. Brun margarine i en gryde og kom kødet i og lad det simre i ca. 1 time. Server med ris eller salat samt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 25230 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-27 12:52:26
haha.. skulle det være pakistansk mad?? hvor er tomaterne? og vi bruger aldrig karry i vores retter..

  -   2008-09-16 11:59:03
jeg har prøvet den , smager rigtig godt.

  -   2008-08-01 14:50:06
Der skal godt nok mange hvidløg og løg i .. men det smager jo også godt !!

  -   2007-01-02 15:25:58
super dejlig og smager vidunderligt

  -   2005-01-01 01:01:01
Hold da op, det er super lækkert MUMS

  -   2005-01-01 01:01:01
Mangler der ikke nogle krydderier, som chili f.eks. i snyder lidt med de opskrifter..

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg vil brændende gerne lære denne opskrift men det er for kort .

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt

  -   2005-01-01 01:01:01
smager rigtigt godt, man kan også komme tomater i (ikke ds tomater) smager irgtigt godt med pakistanske chapati