Græsk spaghettigratin
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog spaghettien al dente.
Grøntsager og hvidløg svitses i olie, tages op og gemmes. Farsen svitses og resten kommes i. Lad det simre i 5-10 min. Grøntsagerne blandes i til sidst. Det hele kommes i et lavt ovnfast fad skiftevis med spaghetti og kød/grøntsager. Drysses med en blanding af rasp og reven ost. Smørklatter fordeles. 35-45 minutter i ovn ved 200 grader C. alm. ovn. Nydes med flutes, evt. en salat og en god rødvin. |
|
Opskriften er vist 53017 gange,
og udskrevet 1504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2014-01-09 20:28:53 Jeg glemt at skrive, at retten kun skal have 30-35 min. på 180 grader i varmluftovn. Kirsten - 2014-01-09 20:27:26 Lækkert ret, men der skal mindre spaghetti til kun ca. 200-250 g samt lidt flere krydderier, som chili og paprika. Gør man det, bliver retten ikke tør og kommer til at smage dejlig. Retten er nu blevet til en af vores ynglingsretter. :-) Per - 2013-09-05 18:39:02 Jeg ville bruge okse- eller grønsagsbouillon anonym - 2013-09-04 16:14:45 hvilken slags boullion er det der skal i ? Dorte - 2009-05-18 09:23:25 Fin ret, men ikke med særlig gennemtrængende smag og lidt tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne