Åleæggekage
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes let sammen med fløde,
salt, peber og nogle spiseskefulde purløg.
Smørret smeltes på panden, æggemassen
hældes i og bages til den begynder
at stivne. Så stikker De i den og ligesom
skubber æggemassen sammen. Når
æggemassen er så tyk at den kan
"bære" lægges ålestykkerne på og ekstra
purløg drysses over.
Alt varmes under låg.
Serveres med groft rugbrød, smør og sennep.
|
|
Opskriften er vist 11027 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne