Kobeh (Kalv med bulgur)
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Oprindelsesland : Libanon Indsendt : |
|
|
Vask bulguren. Bland kødet med bulguren.
Tilsæt salt og peber. Tilsæt evt. en
smule vand.
Steg halvdelen af kødet med 2 hakkede
løg og salt og peber i lidt olie. Den
anden halvdel steges uden løg. I et
smurt fad lægges skiftevis et lag kød
med løg og et lag uden løg. Steges i
ovnen ved 225 grader i 10 eller 15 min.
Skal spises lunt med yoghurt naturel.
|
|
Opskriften er vist 14470 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer nancy - 2007-09-13 17:23:20 de skal da være runde 50 - 2005-01-01 01:01:01 godt i varmen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne