Melanzane alla parmigiana
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne blandes og koges i
en gryde.
Auberginerne skæres i tynde skiver og
drysses med salt (for at trække væden
ud). Trækker i ca. 15 min. og hældes op
i en sigte, så væden løber fra.
Derefter tørres de. Steges i meget olivenolie
og lægges på køkkenrulle.
Lægges i et smurt fad, først auberginer,
derefter tomatsovs og til sidst
parmesanost. Sættes i ovnen i 20 min.
ved 100 grader.
Tips: Melanzane alla parmigiana (Italiensk aubergine med parmasan) |
|
Opskriften er vist 24429 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2009-01-16 14:15:42 To gode råd... Put et lag eller to med mozzerella i og drys desuden kanel udover toppen... Kanel lyder umiddelbart lidt malplaceret, men det går rigtigt godt i spænd med tomateN! mia - 2005-01-01 01:01:01 rigtig dejlig salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne