Helstegt dyrefilet af ryg
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Formand Indsendt : |
|
|
Denne ret er til portionsanretning!
Fileterne filetteres af ryggen! Derefter pudses de af for sener mm. Afpuds mm kan evt. steges af og bruges til vildt bouillon. Når det er gjort gnides de med salt og peber.
Filetterne brunes derefter på en hed pande. Når de er brunet af sættes de på en bagerist med bradepande under med vand i, så det lige dækker bunden. Herefter steges de videre i en forvarmet ovn 10-12 min ved 200 c. Dækkes herefter over med sølvpapir og trækker 10-15 min. Lidt af enderne skæres af og filetterne skæres på følgende måde: Når enderne er skåret af, så disse er flade, går man 10-15 cm op på filetterne og skærer skråt ned mod enden. |\|/| Jeg har her forsøgt at vise det med tegn! Herefter fåes et flot stykke kød som kan stå op! Af en filet fås 4-6 af sådanne stykker. Af skyen i bradepanden samt den eventuelle bouillon laves en god vildtsovs! Retten kan evt. serveres med hjemmelavet pommes røsti samt 1 kogt gulerod med lidt top samt selvfølgelig Waldorff salat og tyttebær som det hører sig til! Bon Appetit |
|
Opskriften er vist 29689 gange,
og udskrevet 514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne