Marineret svinemørbrad på grill
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Gundlach Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sojaen hældes i en rummelig skål.
Tilsæt fintrevet ingefær, saften fra limefrugterne (evt. 1½ citron), finthakkede chili (med eller uden kerner), finthakkede hvidløg og ca. groftkværnet sorte peberkorn.
Bland marinade.
Rens herefter svinemørbraderne for evt. overskydende fedt og sener. Skær mørbraden ud i skiver af ca. 3 cm tykkelse og læg dem i en plastikpose. Hæld marinaden ned til kødet og efterlad blandingen i køleskabet i mellem 2 til 8 timer. Vend blandingen med jævne mellemrum. Kødet grilles efterfølgende. Smør kødet med marinade under grilningen så kødet ikke bliver tørt. Tips: Man kan også stege kødet på en pande eller i en wok. Man får det bedste kød ved at lade det brune først, hvorefter marinaden atter kan tilsættes og koges ind til sovs. Til retten kan man servere smørstegte hvidløgskartofler. (kog kartofler. Hæld kartofler på varm pande med smør. Når kartoflerne er gyldne tilsættes 5-6 grofthakkede hvidløg. Kartoflerne er færdige, når hvidløgene er bløde og gyldne.) |
|
Opskriften er vist 97360 gange,
og udskrevet 1607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2013-03-01 23:56:06 Marinaden sies, og koges ind med fløde i en gryde samtidig med stegning af kødet. Serveres med ris og en frisk salat. Per - 2009-05-30 20:13:55 Vi marinerede kødet natten over, og det smagte meget stærkt, så det skal nok kun marinere et par timer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne