Avocadorand 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblasen i rigelig koldt vand. Del avocadoerne, tag stenene ud og skrab kødet ud. Findel kødet på en blender. Varm hønsebouillonen, knug væden ud af husblasen og smelt den i bouillonen. Afkøl bouillonen til den er håndvarm. Rør avocadomosen med citronsaft, ymer, paprika, salt og peber. Rør den afsvalede bouillon i. Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig. Vend forsigtigt først flødeskum så æggehvider i avocadoblandingen. Fordel massen i 2 randforme og stil dem til køling. Evt. i isvand.
Fyld: Rejer og asparges drænes. Bland en marinade af olivenolie, citronsaft, salt og peber. Bland marinaden med rejer og asparges. Servering: Når randene er stivnet løsnes de ved kortvarigt at dyppe formen i varmt vand. Herefter vendes randene ud på et fad, reje-/aspargesfyld fyldes i og der pyntes af med fintklippet dild og både af hårdkogte æg. Serveres med flutes |
|
Opskriften er vist 28007 gange,
og udskrevet 776 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer amd - 2012-02-28 13:13:28 Det er en utrolig god/lækker forret. Det største problem er at få advocadoer som er tilpas modne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne