Ananassorbet med frugtcoulis

Ananassorbet med frugtcoulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.vand
250 g.sukker
2 modne ananas
0.5 dl.citronsaft
 
 Frugtcoulis:
300 g.hindbær
200 g.jordbær
50 g.flormelis
 
Opskrift:
Vand og sukker koges til en lage der afkøles. Begge ananas skæres i skiver. Skrælles og stokken fjernes. Der gemmes 2 skiver til pynt. Resten blendes til en fin mos og blandes til med sukkerlage og citronsaft. Blandingen hældes i en fryseform. Fryses i 3-5 timer. Der røres undervejs.

Frugtcoulis:
Hindbær blendes og presses igennem en sigte. Jordbær blendes med flormelis og røres sammen med hindbærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 21189 gange,
og udskrevet 422 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu