Ananassorbet med frugtcoulis
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Vand og sukker koges til en lage der afkøles. Begge ananas skæres i skiver. Skrælles og stokken fjernes. Der gemmes 2 skiver til pynt. Resten blendes til en fin mos og blandes til med sukkerlage og citronsaft. Blandingen hældes i en fryseform. Fryses i 3-5 timer. Der røres undervejs.
Frugtcoulis: Hindbær blendes og presses igennem en sigte. Jordbær blendes med flormelis og røres sammen med hindbærrene. |
|
Opskriften er vist 21189 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne