Ananassorbet med jordbærpure
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : |
|
|
Vand og sukker koges i 10 min ved høj varme, og afkøles derefter.
Ananaskødet blendes til mos og blandes i sukkerlagen, blandingen hældes i en fryseform og stilles i fryseren, til isen er grødet, ca ½ time.
Æggehviderne piskes stive og vendes i isen som sættes i fryseren igen i 6 timer.
Jordbærrene blendes fint sammen med sukkeret og sies.
10 min inden servering tages isen op af fryseren og stilles i køleskab, inden den anrettes i portionsglas
Jordbærpureen hældes over, og den er klar til servering.
|
|
Opskriften er vist 17366 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne