Laksekoteletter med morkelsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med morkelsaucen. Den kan laves flere timer i forvejen. Hvis du bruger morkler fra dåse, hældes væden fra. Skyl morklerne i koldt vand og lad dem dryppe af. Friske morkler renses og skylles. Hak morklerne meget fint.
Smelt smør i en gryde og lad det få lidt farve. Tilsæt morklerne, rør lidt rundt og svits dem et øjeblik, så det meste af væden fordamper. Strø mel over og rør rundt og tilsæt vandet. Lad det hele koge op under stadig omrøring. Tilsæt derefter bouillonterning, fløde, salt, peber, paprika og timian. Lad saucen simre under låg i 5 minutter. Smag eventuelt til med salt og timian. Skrab lakseskiverne med en bordkniv, så de løse skæl ryger af. Strø salt over skiverne og lad dem ligge 5 – 10 minutter. Vend lakseskiverne i mel. Ryst overflødigt mel af. Kom smør på en pande og lad det få lidt farve. Kom lakseskiverne på panden og steg dem i 4 – 5 minutter på hver side. Læg lakseskiverne på varme tallerkener og hæld saucen over. Serveringsforslag: Server laksen med kogte kartofler og smørdampet spinat. |
|
Opskriften er vist 8515 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne