Kalveruller i morkelsauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Bank kødskiverne ud med en knyttet hånd. Del hver agurk i fire lange stave og læg en stav på hver kødskive. Rul kødskiverne sammen og hold dem sammen med tandstikker eller kødnåle.
Smelt 1 spsk. smør i en gryde og steg rullerne, så de bliver jævnt brune hele vejen rundt. Hæld vand og bouillonterning ved. Lad rullerne simre under låg i ca. 15 minutter. Hæld vandet fra morklerne og hak dem groft. Svits de hakkede morkler i resten af smørret i en kasserolle i ca. 5 minutter. Drys mel over og rør godt rundt. Hæld skyen fra rullerne over morklerne og lad det koge op under omrøring. Tilsæt creme fraiche, soya og timian og kog saucen i 2 – 3 minutter. Spæd med vand, hvis saucen bliver for tyk. Smag til med salt og peber. Træk tandstikkerne ud af rullerne – som lægges på et serveringsfad. Saucen hældes over. Som tilbehør kan serveres kartoffelkroketter og sukkerærter. Tips: Man kan anvende kantareller eller champignon i stedet for morkler |
|
Opskriften er vist 6340 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne