Honningmarineret kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
|
|
Honning, vand, citronsaft, hvidløg og ingefær røres sammen i en skål. Kyllingekødet skæres i tynde strimler, som lægges i et fad af stentøj eller plastic. Pensl kødet med honningmarinaden. Sæt fadet tildækket i køleskabet i ca. 12 timer. Herefter krydres kyllingerne med salt og peber og lægges til afdrypning på køkkenrulle.
Dej: Rør mel, olie, vand, honning, soyasauce og sherry godt sammen i en skål. Pisk æggehviden let og luftig og vend den hurtigt i dejblandingen. Kyllingestykkerne dyppes i dejen, lad overflødig fej løbe af. Opvarm fritureolie i en gryde og steg kyllingestykkerne nogle stykker ad gangen. Stegetiden er ca. 2 minutter eller til de er gyldenbrune. Tages op og afdryppes på køkkenrulle. Serveres varme, med grønsager som tilbehør. Tips: I det asiatiske køkken spises denne ret enten som forret eller som en mellemret. |
|
Opskriften er vist 31278 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne