Andeterrine
Hovedingrediens : And - Diverse and Indsendt : |
|
|
Andelårene udbenes
og krydres godt med salt og peber, marineres i et døgn med skiver af hvidløg, vasket
og plukket timian. Stilles i køleskab i ca.
12 timer. Andebrysterne befries for skind
og sener, pakkes i film og fryses. Kan evt.
skæres i tern og steges sprøde til drys.
Kartoflerne koges.
Terrine: Andelårene lægges i en gryde med låg og ca. 2 dl vand (til at sætte kogningen i gang, reducerer væk efterhånden). Andelårene koger i ca. 2 timer, eller til kødet er meget mørt. Kødet røres til en ensartet masse og smages til og lægges i terrineform med røgede kartofler, stilles på køl med pres på i ca. 3 timer. |
|
Opskriften er vist 26554 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer tue lütken - 2015-08-24 17:06:26 Jeg medgiver de andre kommentatorer, at ovenstående opskrift er, pænt sagt, ikke fyldestgørende - med mindre man har en egnet fantasi. Og i så fald behøver man jo ikke opskrifter? Jeg savner i øvrigt opskrifter på andeinderfillet? tue lütken - 2015-08-24 16:59:34 Der er intet at klage på de 3-4 opskrifter på andebryster som i bevilger. Men det undrer mig såre, at i ikke bevæger jer ind på specialiteten 'andeinderfillet'; Men nu laver jeg den selv - ad hoc - og så må vi jo se, om jeg vil dele min deraf kommende viden, med denne rubriks læsere. Jeg kan desværre ikke give karaktér, da det ikke er andebryst jeg skal tiberede. Thomas - 2014-01-22 19:11:24 Hindbærrene skal vist bruges til olien. Hvad olien så skal bruges til står hen i det uvisse for slet ikke at snakke om citronen, skalotteløget og løvstikken. Og hvad med andebrysterne? Pakkes i film og fryses!! Og?? Er de bare nævnt fordi man antager at man har købt 2 hele ænder for at få 4 lår? anonym - 2012-05-27 14:15:51 Det var dog en noget ufuldstændig opskrift - røgede kartofler??? og hvad skal hindbærrene bruges til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne