Grillede lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Skrab lammekoteletterne med en bordkniv, hvis det er nødvendigt.
Læg dem på et fad og pensl dem med olie på begge sider.
Grill koteletterne ca. 4 min på hver side, til de er godt brune, enten over gløder eller i elgrill. Kødet skal være rosa inden i. Drys med salt. Smelt fedtstoffet, kom blade af citronmelisse i og kog det hele et par min. Hæld blandingen i en blender eller køkkenmaskine, tilsæt vand og kør det til en grøn sovs. Hæld sovsen op i en lille skål og server den til koteletterne. Serveres med pasta, minimajs og cherrytomater, helst skoldede og flåede. |
|
Opskriften er vist 33284 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne