Lammeschnitzler med champignoncreme
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : |
|
|
Gnid lammeschnitzlen med peber og dryp med citronsaft (gem lidt af saften). Pil løget og skær det i tynde skiver. Rens champignonerne og skær dem ligeledes i skiver og dryp dem med resten af citronsaften. Skyl og hak persillen fint.
Risne koges efter anvisning på forparkningen.
Steg schnitzlen ca. 3 min. på hver side i lidt olie på en meget varm pande, drys den med salt og stil den varmt. Svits løgskiverne let gyldne i lidt smør. Kom champignonskiverne ved, bland godt og lad det hele snurre for svag varme og under låg i 5 min. Tilsæt fløde og persille, smag til med salt og peber og lad det hele snurre for svag varme og under omrøring et par minutter. Fordel champignoncremen over koteletterne inden serveringen.
Smørdampede ærter passer godt hertil. |
|
Opskriften er vist 8429 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne