Tortilla med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Mexico Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland citronsaft, finhakket koriander, olivenolie, citronpepper og salt i en pose. Tilsæt kyllingefileterne og luk posen. Læg kødet koldt natten over.
Smelt smør på en pande. Læg kyllingefileterne på og steg dem lysebrune. Læg kødet over på en skærebræt og skær det i tynde skiver. Skær løg og peberfrugter i strimler. Steg først løget til den er blank. Tilsæt så peberfrugter og steg til den er mør. Hæld kyllingestrimlerne i og bland sammen. Fordel blandingen i varme tortillas og læg lidt guacamole på og mexicansk tomatsalsa til slut. Guacamole: Hak chilipebere og 1 løg fint. Hhak koriander. Halver avokadoerne og fjern sten og skal og mos dem. Bland med den øvrige ingredienser og smag til med citronsaft. |
|
Opskriften er vist 88802 gange,
og udskrevet 2158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Markworth - 2023-08-03 17:28:25 Hvorfor står der ikke noget om hvor længe tortillas med f.eks. kødfyld skal i ovnen og til hvilken temparatur Pigen - 2008-08-05 08:28:51 Guacamole bør nu have spidskommen i - det giver et ekstra pift. Juanita - 2007-11-27 09:56:26 Hvis man ikke bryder sig om frisk koriander, så erstat det med frisk bredbladet persille. Det har en mildere smag, dominerer ikke. Chavez - 2007-11-24 17:09:33 Fordi man bruger korriander til enormt mange retter i Mexico. Der findes mange "mexicanske" restauranter i Danmark hvor maden på ingen måder er som i Mexico. Randi Petersson - 2007-03-22 22:15:11 ??? hvorfor bruger man koriander i så mange opskrifter her på nettet - når vi har spist på mexicansk rest. ha jeg da aldrig oplevet, at få det i min mad og jeg ville vide det for det er for mine smagsløg totalt uspiseligt og jeg har meget ofte spist mexicansk - tør slet ikke bruge opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne