Lammekoteletter a la siciliana
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Gnid koteletterne med citronsaft på begge sider og krydr med oregano.
Beklæd en bradepande med stanniol. Læg koteletterne på en rist over bradepanden. Grill koteletterne i ovnen, 3-5 min på hver side. Bland hakket persille, rasp og olivenolie og pres hvidløget i. Smag blandingen til med salt og peber. Læg koteletterne på et ovnfast fad, fordel raspblandingen over og grill koteletterne yderligere 2-3 min, til de er blevet sprøde. Pynt med citronskiver og persille. Serveres med kogt blomkål og broccoli, evt. gratineret med ost. Tips: Du kan også brune koteletterne i en stegepande og derefter stege dem med raspblandingen overst i ovnen ved 250 –275 grader |
|
Opskriften er vist 11142 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne