Fajita
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Brun kødet i smørret. Tilsæt chili og hvidløg og lad det simre et par minutter. Tilsæt resten af krydderierne og spæd med vand. Lad det koge ca. 15 minutter til kødet er mørt.
Vask kartoflerne og del dem i halve. Læg kartoflerne i en bradepande. Bland de knuste chips, salt og jalapenos. Strø blandingen over kartoflerne og gratiner dem i ovnen ved ca. 225°C i ca. 10 minutter. Brun løgene til løg-marmeladen i smørret. Tilsæt resten af ingredienserne og brun blandingen til den har en fin brun farve. |
|
Opskriften er vist 35192 gange,
og udskrevet 627 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2009-07-12 11:24:21 Jeg havde ikke tørret chili, men havde en hjemmelavet meget stærk chilipasta, som jeg tilførte 1 tskf. af. Jeg dryssede reven ost over kartoflerne - det kan anbefales. Jeg færdigstegte først kartoflerne i ovnen og kom så chips, jalapeno og ost over. Så gav jeg kombineret grill/ovn 200 gr. i 15 min. anita 2007-08 - 2009-06-28 13:33:17 rigtig god opskrift, kommer dog flere knuste nachos i. løg-marmeladen er ekstrem god. mad guden - 2005-01-01 01:01:01 jeg har aldrig smagt noget bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne