Tofu is med chokoladestykker (Tofuis)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Tofu Indsendt : |
|
|
Tofuen lægges i blød i varmt vand i 2 minutter.
Overføres derefter til koldt vand i 2 minutter og drypper derefter godt af.
Læg nu tofuen i blenderen sammen med ahornsirup, honning og nøddeolie.
Blend til massen er fuldstændig jævn.
Tilsæt gradvist sojamælk og fløde og blend til blandingen er tyk og cremet.
Cremen hældes over i en stor frostboks eller metalform. Bland forsigtigt nødder og hakket chokolade i cremen. Læg låg på boksen eller dæk formen godt til med folie. Stil den i fryseren. Isen røres igennem netop når den begynder at stivne. Denne proces gentages 3-4 gange inden isen fryses helt igennem. Tips: Vælg endelig den bløde tofutype til denne opskrift. En skærefast tofu har ikke den cremede konsistens, som er med til at gøre isen så lækker. |
|
Opskriften er vist 17924 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer frk.lund - 2011-09-22 17:49:59 Man kan sagtens lave tofu is uden fløde overhovedet, man kan ligeledes undvære honning og bruge blendede dadler til at søde med. Nanna - 2010-03-10 10:48:14 Jeg vil vælge at bruge erstatningsfløde lavet på soya. Man kan få den i mange helsebutikker. Den faktisk er sød, så den minder meget om rigtig fløde. Synes også at det er dybt latterligt at der skal fløde i denne opskrift. anonym - 2009-06-11 23:01:15 Det er vildt mærkeligt at der skal fløde i.. hvad er så pointen med al tofuen og soyaen?? Sara Hansen - 2009-02-25 00:27:06 Kan man bruge den soya-madlavningsflødeerstatning, man kan få i Irma istedet for piskefløden? Eller evt. Creme Fine? Anne Jensen - 2009-01-14 00:05:23 Lidt ærgerligt at der skal piskefløde i den, ellers kunne opskriften inspirere mælkeallergiker. Hvorfor man så skal bruge tofu forstår jeg ikke! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne