Madagascarsauce
Indsendt : Red : |
|
|
Peberfrugten skæres i fine tern og madagascarpeberen moses grundigt med en ske. I en gryde svitses peberfrugten med de 50 g smør og tilsættes madagascarpeberen og sennep, det hele svitses godt. Oksebouillonen tilsættes koger i godt og vel 10 minutter. Saucen jævnes af med en melbolle, som er lavet af det sidste mel og smør.
Saucen koges derefter igen godt igennem 10 minutter for at få eventuel melsmag kogt væk. |
|
Opskriften er vist 19196 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne