Kavarma meuniere
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : |
|
|
Skær kødet i små stykker og steg i olie og lidt vand. Tilsæt løg og når løgene er møre - den kogte lever skåret i terninger, opskåret svampe, peber, tomater, peber, bønneurt, vin, salt og lidt lun vand. Røre, øse i (ovnfast) fad eller skål og bag i en varm bageovn.
Server med fint hakket persille. Tips: Oversat fra engelsk |
|
Opskriften er vist 13417 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne