Geschnetzeltes
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Oprindelsesland : Schweiz Indsendt : |
|
|
Sauter det tyndt opskåret kalvekød på alle sider i meget varm smør. Tag det af pande, krydr med salt server peber, holde lun. Reducer varmen let, hak løget fint hæld det på panden med fedtet fra kødet. Sauter kort, derefter tilsættes vin.
Saucen koges ind til det halve. Tilsæt fløden og bring i kog smag til med salt, peber og få dråber citronsaft. Varm kødet i sauce, men uden at koge. Server med lidt persille. Ifølge traditionen serveres der rosti til. |
|
Opskriften er vist 12630 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne