Lammekoteletter på krydrede svampe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Tag lammekoteletterne frem i god tid så det meste af kulden går af dem.
Pensl med stege- og grillolie.
Skær østershattene i grove strimler, pil løgene og hak dem groft.
Varm olien i en kasserolle. Tilsæt løget og lad det simre og blive blødt, 3-4 min. Tilsæt svampene og svits yderligere i 2-3 min. Pres hvidløg og ingefær over og hæld limejuice og fløde på og kog svampene et par min til. Drys med salt og smag til Kog risene efter anvisningen på pakken. Tilsæt gurkemeje, hakket peberfrugt og salt. Steg eller grill lammekoteletterne ca. 3 min på hver side. Fordel svampeblandingen på 4 tallerkner. Læg lammekoteletterne på og server med de gule ris samt ærter eller sukkerærter. |
|
Opskriften er vist 8037 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne