Coronation Chicken
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Vælge en kasserolle der passer til hønen.
Skær citronen i halve og put det i hønen.
Læg hønen i kasserollen og tilsæt grønsagerne, krydre med salt og peber.
Fylde den kasserolle med vand til det dækker 2/3 af hønen og bringe det i kog.
Læg låg på og kog høne 1 1/2 timer, til safterne løber klar.
Når hønen er kogt, lægges den i en stor skål, dæk med væsken fra kasserollen.
når hønen er kølet af, fjernes hud og knogler.
Derefter skæres den i små stykke.
Løgene skæres i kvarte og steges bløde i lidt smør. Derefter tilføjes tomatpure, vin, laurbærblad, karrypasta og citronsaft og kog ca. 10 minutter. Tilsæt marmelade og si saucen. Lad det svale lidt. Piske mayonnaisen i saucen og vend derefter fløden i. Pres det sidste saft fra den halve citron og rør hønsekødet i. Garnere med en kvist af brøndkarse. Tips: Oversat fra engelsk |
|
Opskriften er vist 8580 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne