Coronation Chicken

Coronation Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-2.5 kg.høne
2 løg
1 gulerod
20 g.smør
0.5-1 spsk.karrypasta
1 spsk.tomatpure
1.25 dl.rødvin
1 citron
1.25 kopmayonnaise
1.25 dl.fløde
1 spsk.abrikos marmelade
1 laurbærblad
 salt
 friskkværnet peber
2 kvistebrøndkarse
 
Opskrift:
Vælge en kasserolle der passer til hønen. Skær citronen i halve og put det i hønen. Læg hønen i kasserollen og tilsæt grønsagerne, krydre med salt og peber. Fylde den kasserolle med vand til det dækker 2/3 af hønen og bringe det i kog. Læg låg på og kog høne 1 1/2 timer, til safterne løber klar. Når hønen er kogt, lægges den i en stor skål, dæk med væsken fra kasserollen. når hønen er kølet af, fjernes hud og knogler. Derefter skæres den i små stykke.

Løgene skæres i kvarte og steges bløde i lidt smør. Derefter tilføjes tomatpure, vin, laurbærblad, karrypasta og citronsaft og kog ca. 10 minutter. Tilsæt marmelade og si saucen. Lad det svale lidt.

Piske mayonnaisen i saucen og vend derefter fløden i. Pres det sidste saft fra den halve citron og rør hønsekødet i. Garnere med en kvist af brøndkarse.

Tips:

Oversat fra engelsk





karakterer:
Opskriften er vist 8538 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu