Halaszle (Ungarsk fiskesuppe)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Første tilberedes bouillonen.
kog den lille fisk (hoveder, ben, hud, finner og alt) i vand med løg, grøn peber, tomat og laurbærblad i en time. Sigt bouillonen, fjern de store ben etc., purer resten med en foodprocessor. Hæld bouillonen tilbage i en stor suppe gryde, varm igen til knapt kogepunktet, og rør paprika i. Overophed ikke, det vil gøre paprika grynet. Tilsæt fiskefileter, skåret i stykker ca. 2 finger tykkelse. Kog over svag varme for 10 minutter. Kort før serveringen, røres 2½ dl af suppen med mel og creme fraiche i en lille kasserolle, rør til en jævn masse Hæld det tilbage i suppe og rør omkring et minut, smag til med salt. Serveres med stærk peber og citronskiver ved siden samt brød og hvidvin Tips: Oversat fra engelsk |
|
Opskriften er vist 21307 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer LR - 2005-01-01 01:01:01 Bedst med ferskvandsfisk , som karper, gedder, maller osv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne