Sydlandsk kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Indsendt : |
|
|
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12-15 minutter, til de er netop møre.
Lad dem dryppe af, skær dem i halve og kom dem i en stor skål.
Pisk 1 spsk. af citronsaften, olivenolie, basilikum og rigeligt salt og peber sammen i en lille skål. Hæld dressingen over kartoflerne og stil dem til afkøling. Tilsæt hakket løg, oliven, hakkede tomater og pinjekerner og vend det godt sammen. Umiddelbart før serveringen hakkes æggene groft og drysses over salaten, der vendes hurtigt. |
|
Opskriften er vist 17179 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne