Røget struds med figensalat
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Indsendt : Red : |
|
|
Varm grillen op.
Læg aromakullene i vand 30 minutter hvis de skal bruges. Flæk 4 af fignerne, læg dem på direkte varme med den overskårne side nedad og grill dem 2 minutter indtil de er lidt brune og afgiver saft (kan også tilberedes i en indendørsovn). Tag dem op og lad dem afkøle. Kom dem sammen med eddike, oregano, persille og hvidløg i en foodprocessor og tilsæt olivenolien mens den kører. Smag til med salt og peber og stil pureen i køleskabet mindst 20 minutter. Skyl salatbladene, tør dem og stil dem i køleskabet. Fjern evt. sener og hinder fra strudsen. Pensl kødet med olivenolie. Pensl grillen med lidt olie og smid aromakullene på og grill strudseculotten over indirekte varme ca. 1 time. Den skal have en centrumstemperatur på 75 grader C. Tag kødet op og pak det i alufolie. Flæk resten af fignerne og pensl dem med olie. Sæt dem på grillen over direkte varme og grill dem 3-4 minutter. Vend dem en gang. Bland salatbladene med dressingen og anret salaten på fire tallerkner. Fjern alufolien fra kødet og skær kødet i skiver. Anret kødet og de grillede figner på hver tallerken. |
|
Opskriften er vist 11390 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jette Erbs - 2010-12-30 18:07:38 Hmmm ? - mon det er friske eller tørrede figner der bruges ? - skal prøve opskriften i morgen, så det bliver med de tørrede. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne