Fennikel-timianmørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland vand, sukker, groft salt, fennikelfrø, timiankviste og peberkorn.
Skræl appelsinen med en kartoffelskræller og kom skallerne i denne blanding.
Bring den i kog, fjern den fra varmen og lad den afkøle.
Læg kødet i et glas- eller porcelænsfad, men ikke metal.
Hæld marinaden over og lad kødet ligge heri i ca. 24 timer i køleskabet.
Vend det en gang imellem.
Varm grillen op. Tag kødet op og dup det tørt med køkkenrulle. Pensl risten og læg kødet ovenpå drypbakken og grill over indirekte varme. Si marinaden, smid væsken væk og smid krydderierne direkte på kullene. Luk grillen og grill ca. 1 time. Lad kødet stå mindst 10 minutter før der skæres i det. Tilbered salaten imens. |
|
Opskriften er vist 34750 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik P. - 2016-07-23 08:30:10 Jeg kan ikke helt forstå det skal have 1 time?!! Hvis man giver en mørbrad 20 max 25 min bliver den perfekt saftig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne