Fennikel-timianmørbrad

Fennikel-timianmørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fennikel-timianmørbrad, billede 4 Fennikel-timianmørbrad, billede 1 Fennikel-timianmørbrad, billede 2 Fennikel-timianmørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 svinemørbrader
 
10 dl.vand
1 dl.sukker
2 spsk.groft salt
3 spsk.fennikelfrø
8 kvistetimian
2 spsk.Peberkorn, sorte
1 appelsin usprøjtet
 
Opskrift:
Bland vand, sukker, groft salt, fennikelfrø, timiankviste og peberkorn. Skræl appelsinen med en kartoffelskræller og kom skallerne i denne blanding. Bring den i kog, fjern den fra varmen og lad den afkøle. Læg kødet i et glas- eller porcelænsfad, men ikke metal. Hæld marinaden over og lad kødet ligge heri i ca. 24 timer i køleskabet. Vend det en gang imellem.

Varm grillen op.
Tag kødet op og dup det tørt med køkkenrulle. Pensl risten og læg kødet ovenpå drypbakken og grill over indirekte varme. Si marinaden, smid væsken væk og smid krydderierne direkte på kullene. Luk grillen og grill ca. 1 time.

Lad kødet stå mindst 10 minutter før der skæres i det. Tilbered salaten imens.





karakterer:
Opskriften er vist 34750 gange,
og udskrevet 411 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-23 08:30:10
Jeg kan ikke helt forstå det skal have 1 time?!! Hvis man giver en mørbrad 20 max 25 min bliver den perfekt saftig